Målsättning

.Summer Heat Art har som sin främsta uppgift att visa attraktiv konst och konsthantverk i skånsk sommartid. Utställningen kommer att äga rum på Romelegårdens Konsthall söder om Veberöd som är inhyrd för detta evenemang. I anslutning till utställningen kommer det att anordnas ett flertal arrangemang vilka i nuläget inte är fastställda; mer och uppdaterad information kommer.


På lite längre sikt är målsättningen att utifrån detta års erfarenheter skapa ett större evenemang; ev en svensk/nordisk och/eller en internationell konstbiennal. Men dit är det en bra bit ännu.


Webb-tidning & Galleri

Webbsidan som är under uppbyggnad kommer även att innehålla en webb-tidning om konst och då naturligtvis med fokus på Summer Heat Art men även andra artiklar om konst kommer att publiceras. Dessutom kommer här att finnas ett bildgalleri, även här i första hand för utställande konstnärer men även här kan andra konstnärer få tillträde.

 

Nyhetsbrev

Vi kommer kontinuerligt att skicka ut nyhetsbrev om vad som händer och sker inom ramen för  Summer Heat Art.

Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att skicka ett mail till adressen i botten på hemsidan Skriv gärna Nyhetsbrevet som ämne.Summer Heat Art 2015

email: admin@artskane.se

tel: 0430-50600

pg: 1056968-9 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.